Dødsbo

Dødsbo

Hjelpsomme Folk AS driver med profesjonell håndtering og avvikling av dødsbo og konkursbo. Vi hjelper til med tømming, rydding og vask av dødsbo til fastpris. Pris på våre tjenester i forbindelse med rydding av dødsbo er avhengig av flere faktorer som omfang av jobben og hva dere ønsker hjelp til. Vi tar alltid befaringer før jobben starter, og tjenesten er helt uforpliktende og gratis. Etter en befaring kan vi estimere en pris og tidsbruk.1

Still oss Spørsmål

Klar til å samarbeide? Start et nytt prosjekt med oss!

Slik Fungerer det

Steg 1. Rydding av dødsbo

Rydde av dødsbo kan ofte være en tidkrevende prosess. Etter at du har valgt ut det du ønsker å beholde, starter vi med å rydde og sortere resten av dødsboet. Vi sorterer alt som skal kastes og resirkuleres, før vi tømmer det på miljøstasjonen.

Steg 2. Tømming av dødsbo

Så snart dødsboet er ryddet starter vi med tømming. Vi fyller opp lastebilen og kjører avfallet bort til gjenvinningsstasjon. Det er ofte dette tar flere enn én tur.

Steg 3: Rengjøring av dødsbo (valgfri tjeneste)

Når boligen omsider er tømt, er det på tide å vaske den ned. Dersom du skal selge boligen er det viktig at den er ren og velduftende til ny overtagelse. Vi kan tilby deg vår vaskehjelp, som vil bli utført av godkjent vaskepersonell.

Tømming og vask av dødsbo

Vi vil tilby deg en fastpris for tømmingen og evt. utvasking. Befaringen er gratis og uforpliktende. I organiseringen av et dødsbo er det ofte mange involverte parter, og for å gjøre ting lettest mulig for de involverte tilbyr vi gratis befaring slik at vi riktigst kan tilby en fast pris for oppdraget. Vi er fleksible på tidspunkt vi kan komme på befaring. Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale så finner vi en tid som passer for deg. Vi rydder, tømmer og vasker boligen. Vi sorterer alt som skal kastes og resirkuleres, før vi tømmer det på miljøstasjonen.

Gratis befaring av dødsbo

Hjelpsomme Folk AS er en trygg og profesjonell aktør når det gjelder avvikling av et dødsbo. En befaring av dødsboet gir deg muligheten til å møte oss personlig. Vi ønsker å høre om dine behov og tanker angående håndteringen av dødsboet. Ta kontakt med oss, så avtaler vi en helt uforpliktende og kostnadsfri befaring. Deretter kan vi gi deg en fast pris og et estimat på tidsbruk. 
Å takle bortgang av nær familie eller venner er aldri enkelt, heller ikke å rydde opp i dødsbo selv. Derfor er det lurt å benytte profesjonell hjelp for å gjøre prosessen så effektiv og enkel for alle involvert.
Hjelpsomme Folk kan hjelpe deg med det, med flere års erfaring er vi en trygg samarbeidspartner som vil hjelpe deg med håndtering av dødsbo. Vi tar av oss jobben fra start til slutt, ta kontakt med oss for å avtale befaring så ordner vi resten.